El millor vident del món: Santi Molezún.Biografía. ¡Llegiu tot això per conèixer-!.Atén personalment sense gabinets ni equips, ni res de nada.No té línies 806, només un telèfon normal.

Santi Molezún. El millor vident del Món.
Santi Molezún. El millor vident del Món.
Un cop truqui al telèfon Mòbil 693.35.35.35 parlarà amb ell. Sinó pot atendre en aquest mateix moment li donarà cita per a atendre-com més aviat millor la seva Secretària. No hi ha trucs, és un tracte sincer i directe amb el millor vident del món.
No hi ha Línies de Tarificació Addicional 806, on se li cobra per minut, aquí es paga per transferència bancària, o amb targeta de crèdit o de dèbit. Sinó vol facilitar-li les dades de la seva targeta a un desconegut, pot demanar el pagament via e-mail, on li enviarem un enllaç amb el nostre banc (NCG Banco) perquè faci el pagament de forma anònima i directament amb el Banc, sense passar per terceres persones les seves dades de pagament, aquesta opció de pagament es diu “pagament segur”. També pot pagar amb el servei paypal que té en aquesta web. Santi Molezún atén personalment totes les trucades, no té equip o gabinet com fan altres tarots per atendre-. Només està ell en la línia i la seva secretària, res més, no hi ha truc, sempre podrà parlar directament amb el millor vident. Podrà sol·licitar Cita Prèvia si es troba ocupat, pot demanar-li cita a la seva secretària de 09:00 sóc 1 21:00 de dilluns a divendres, o el dissabte de 09:00 sóc 1 15:00 (horari Espanyol). Sol·liciti una consulta amb el senyor Molezún i tindrà la garantia d'un bona lectura de cartes per una persona que porta 38 anys llegint-. Santi Molezún és superdotat i és vident des de nen. i imatges de la seva vida sense el teu l'expliqui només amb escoltar la seva veu. Mai ha vist una cosa igual,res a veure amb altres serveis de tarot que només presumeixen i després l'únic que fan és desviar les seves trucades a gabinets. Santi és nascut a Galícia, l'únic vident que no fa preguntes, i que no deixa parlar al client de la seva vida privada. Ara està a la seva disposició amb només una trucada de telèfon a un mòbil. No ho pensi més, truqui al 693.35.35.35. i comunicar, repeteixi la seva crida al cap de mitja hora o Demaneu cita per WhatsApp.
si algun tarotista o vident l'atén que no sigui ell o la seva secretària, comuniqui-ho immediatament per què tal, i el investigarà que ha passat. I algú li envia algun SMS de text per mòbil o per què tal oferint que truqui a un 806 o a una línia diferent, no faci cas, moltes persones desitgen els milers de clients que té Santi Molezún, i tracten de robar-li i d'atendre'ls sense que ell se n'adoni, amb pèssim gust i una completa ineptitud. Més d'una vegada ho han intentat amb preus més barats, per enganxar i que piqui en el truc, però aquestes persones NO SÓN vidents, MOLT ULL i no són Santi Molezún ni el seu equip, ell NO TÉ EQUIP. És fàcil distingir-los, ells només fan preguntes, per sostreure informació al consultant i no encerten en res, només li diuen el que vostè vol escoltar.
Santi Molezún, es el millor vident del món, i NO ÉS BARAT, és eficaç, és resolutiu, és professional, per això és car, perquè és molt bo i perquè porta treballant ja 38 anys en el mateix, atendiende personalment a persones de tots els llocs del món. De fet molta gent confia en els seus encerts. No es deixi enganyar per un SMS que rebi perquè truqui a altres números, només hi ha un Nombre Oficial: 693.35.35.35 i és al número que ha de trucar, o el que ha de fer servir per a comunicar-se amb Santi Molezún per què tal. ull: No fa consultes per aquest mètode de WhatsApp, aquesta forma de comunicació és només per parlar-li i demanar-li cita o informar-lo que li ha arribat un sms publicitari d'algú fent-se passar pel seu equip o per ell.

 

El millor vident del món, de nadó. Ja es podia veure en els seus ulls que era un nen indi, un ésser superdotat amb un avanç espiritual, ètic i mental significativament elevat, kármicamente preparat per a l'agermanament universal arrelat en la raó de l'era d'aquari. El bruixot del Segle XXI.

Tarot del millor vident del món
Santi Molezún de beu

Santi MOLEZÚN de nadó, va néixer el 28 de juliol de 1970, a les 13:14 migdia a la ciutat de Santiago de Compostela.A Corunya. Galícia. Va néixer amb 4 quilos i mig.

Santi MOLEZÚN de petit ens ensenya els seus peixos

Santi Molezún a casa de petit. Santi estimava als peixos i als animals des de molt nen. per aquell llavors el seu pare va portar el boom dels peixos tropicals a Galícia , dels quals era tot un entès. A casa tenien 2 aquaris de 250 litres i Santi hipnotitzat sempre els mirava durant hores.

Santi Molezún en 1976

Santi Molezún 1976, tothom que el mirava als ulls es quedava extasiat, era capaç de saber tot de la persona que tenia al davant.

Àmplia Experiència en el Esoterisme

El vident més car d'Espanya

Dedicat al mateix des de fa 38 anys reals, experiència a l'esquena que marca la diferència. (Trajectòria documentada en els mitjans, als quals es pot accedir fàcilment per internet)

Tarotista amb experiència. Tota una vida dedicat al tarot i la vidència

Santi Molezún 38 anys d'experiència real a l'esquena. Amb moltíssim seguidors de tot el món, aconsegueix convertir-se en el millor vident del món. És el vident que més encerta.

La seva fama va començar fa ja més de 31 anys quan una periodista Ana Iglesias, de la seva ciutat natal: Santiago de Compostel·la, li va descobrir a la premsa en una entrevista amb el títol "El Brujo més Jove d'Espanya". Des d'aquesta entrevista s'han vingut succeint sense parar una rere l'altra, primer amb caràcter local, més tard regional, sortint repetides vegades en tots els diaris gallecs i Televisió de Galícia durant anys (hi ha entrevistes de més de 3 pàgines per exemple en "El Correo Gallego" i fins a una contraportada completa a "La Veu de Galícia" al diari del dia 2 de gener, el primer diari de l'any i un dels més llegits).

http://www.santimolezun.com/reportajes/reportaje052.pdf

http://hemeroteca.abc.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/madrid/abc/1995/01/08/127.html

Santi és entrevistat en gairebé tots els mitjans de l'estat Espanyol tant escrits com televisius, així com en moltíssims programes de ràdio de màxima audiència.

La fama de Santi Molezún va començar a créixer com l'escuma, polèmic en les seves respostes, veraç en el seu discurs, seva originalitat es fa constar en totes les declaracions, convertint-se en un monstre mediàtic i traspassant fronteres, Santi és entrevistat per molts mitjans internacionals. Com el millor tarotista que hi ha a Espanya.

Entrevista a Santi Molezún, considerat el millor vident del món.

Entrevista a Santi Molezún, considerat el millor vident del món.

Reconeguda Trajectòria Professional

Encerts i Serietat

Revistes tan conegudes com: "Cosmopolitan" o "Elle" parlen d'ell en diferents articles, per la impactant creació en 1993 d'una nova Moda molt especial anomenada: "Moda universal", on Santi Molezún ha arribat a crear dissenys exclusius a personatges molt coneguts dels mitjans de comunicació, de l'art i a importants dones de negocis, de la cultura i la política internacional. Inventa una Moda basada en la màgia cromàtica i l'estudi de formes i colors per vestir a cada individu, la defineix "com amb una segona pell per a cada persona" , amb el propòsit d'aconseguir canviar la seva vida en un aspecte en concret o aconseguir un fi determinat. Un concepte de moda que fins a aquest moment ningú havia fet servir.
Santi Molezún dissenyava uns vestits màgics, amb acabat de boutique, que van ser notícia en diferents mitjans des del seu començament, des de Ràdio 5 "Tot notícies" a la "cadena" Ser ", multitud de diaris o revistes també van fer ressò, com ara: "El País de les Temptacions"( Diari El País) ,"Vanitats","Cosmopolitan" o "Elle", tant que Santi i el seu equip (Eugènia verd, Elena González maig, Les germanes veneçolanes Coromoto, Belen Míguez) van arribar a ser notícia per dissenyar alguns vestits a personatges molt importants i rellevants del panorama internacional.
Va col·laborar al llarg de la seva trajectòria amb moltes cadenes de ràdio espanyoles com ara: "La Ser","antena 3 Ràdio ", "Ràdio Veu", "La Cope", "80 FM", "Taller de Ràdio,"Ràdio Gallega" i moltes altres, on va aprendre a comunicar.
Al desembre de 1996 crear el primer Tarot basat en les tendències sexuals de cada persona, segons sigui heterosexual, bisexual, gai o lesbiana, diferenciant les seves prediccions i concretant més les seves explicacions a l'hora de interpretarlas.Producto promocionat a la revista "Primera Línea", editorial "Grupo Zeta" durant un any.
Ha redactat l'horòscop de la revista espanyola anomenada: "Tendències" on donava de forma divertida consells màgics per aconseguir diferents coses i li predeia mes a mes l'horòscop a cada signe de manera divertida, picant i irònica, amb l'originalitat, inimitable i únic.
Va estudiar Imatge i so a l'escola "CEV" (any 1990), va editar i dirigir diversos espots publicitaris de Televisió per a diferents empreses i tots els seus propis anuncis fins a la data actual.

Molezún amb els sants 20 anys

Santi MOLEZÚN als 20 anys (1990) va estudiar Imatge i So. traient “excel·lent”, la millor nota de l'escola. Ara edita, molts, presenta i dirigeix ​​programes de temàtica de tarot per a les televisions de tot Espanya, amb àmplia experiència i resultats mediàtics.

en 1990 va realitzar un curt de 20 minuts titulat: "En un racó de l'ànima" basat en la cançó cantada per l'argentí afincat a Espanya: Alberto Cortez, que tracta d'una història de desamor i passió com la cançó indica. Aquest curtmetratge està editat i dirigit íntegrament per Santi Molezún (veure youtube paraula de cerca: Molezún)

Actualment treballa a Internet i mitjançant el telèfon. Des de l'any 2005 consulta per vídeo càmera per a mòbils 3G, sent el primer endeví que disposa d'un portal amb aquesta tecnologia a Espanya i un dels primers a Espanya a tenir línies de tarifació addicional: 806 (d'aquella: 903)

L'any 2004 ha participat en el reality de Televisió: "El Castell de les ments prodigioses" per a Antena 3 televisió, on va viure una divertida experiència televisiva de tele realitat dins d'un castell, 45 dies, amb altres 10 famosos professionals d'altres països. On haurien de demostrar els seus poders a l'audiència, qui cada setmana votava des de casa, per expulsar un dels concursants. Santi Molezún va aconseguir quedar entre els 3 finalistes. Rescatat pel públic en 2 ocasions de ser expulsat. Tinet Rubira dirigida per (Director del primer “Operación Triunfo” que hi va haver a Espanya o de “cròniques Marcianes” a Portugal), produït per la important productora catalana Gest Music Endemol, aquest programa va ser pioner a treure a la palestra televisiva als vidents més coneguts i observar la veracitat del que presumien. Presentat per Alicia Senovilla tenia resums en programes d'audiència com el d'Ana Rosa Quintana, etc.Per més informació cercar en Wikipedia: “El Castell de les ments prodigioses”

Busques Respostes amb el tarot?

Tarot sincer de l'ànima

Santi Molezún és tarotista reals, molts són els que ho imiten. Copien coses de la seva web i les intenten fer seves, però Santi Molezún és autèntic i no és possible imitar-. buscant 87 baralles del tarot de tot el món.

Santi ara per ara és una coneguda i respectada figura dins del món de l'esoterisme mundial, 38 anys atenent i prestant els seus serveis a un públic en necessitat de les seves habilitats i assessorament.
Especialista en Tarot llegeix el futur a través dels 22 arcans majors i dels 56 menors de 87 baralles del tarot diferents de tot el món. Expert en vaticinar oracles amb tot tipus de baralles peculiars: “… El tarot de Dalí, el tarot dels Gats, el d'Aleister Crowley, el tarot esotèric, el tarot celta, el tarot gallec ... "
Contempla a través de les 78 làmines el món i aconsella d'una manera tosca i sincera amb la veracitat del que realment coneix el simbolisme de les cartes sagrades com si les hagués inventat. No en va està considerat com un dels millors psíquics-vidents del món i és aclamat en els mitjans de comunicació com el millor tarotista dels nostres temps.

Santi Molezún

Santi Molezún, mag Wicca, considerat el millor vident del món llegeix el futur amb diferents tipus de mancias. Atenció Real i personal del millor tarotista i expert wiccano. No és un producte de màrqueting, és genuí, autèntic, Santi Molezún endevina tot sense fer cap tipus de preguntes als seus clients.

Servei de tarot a nivell mundial

Santi Molezún s'ha convertit en un monstre de l'endevinació i centenars de persones en diuen de tots els continents del món.
El diu que "... El tarot és una llengua, les cartes parlen i contemplen el passat, present i futur en un pla col·locat sobre la taula ... ".
No és fàcil interpretar-les i unir aquests significats per donar una resposta coherent que encaixi amb la vida del que crida sense cap pista, Santi ho fa des dels 11 anys, com si d'un nen "Merlín" es tractés, aquell nen gallec prodigi del tarot ara té 46 anys i s'ha convertit en un personatge polèmic per la seva forma de ser i les seves declaracions en totes les televisions.
Santi Molezún diu: "... Els meus consells en privat s'escolten des de la Xunta de Galícia a la d'Andalusia, des de la audiència nacional als ministeris i alcaldies. Des de la cúpula de la màfia Italiana als més poderosos dels Emirats Àrabs. Des de les Cases Reals a les vetades cases de prostitució japoneses, m'importa un carall el poder que tinguin, per a mi són només persones ... Sóc de Santiago de Compostel·la i no vaig néixer aquí per casualitat, l'energia d'aquesta ciutat màgica corre per les meves venes i com a ella, a mi em vénen a veure pelegrins de totes les parts del món buscant una mica de llum interior ".
Tots mostren respecte, amistat i lleialtat als seus encerts, Santi Molezún ha sabut guanyar-se la seva confiança sense deixar de ser polèmic. La seva mirada segueix travessant els ulls de qui té davant seu i aconsegueix llegir la seva ànima amb només mirar-lo, escoltar la seva veu o tocar-li la mà.
Amb la seva primera entrevista a la Veu de Galícia quan tenia tan sols 11 anys envoltat de la sorpresa de la gent que li proclamava una ment prodigiosa d'un nen amb poders, va saltar a la palestra amb titulars com:"La família de Merlín i Álvaro Cunqueiro", "El Coco Chanel de la bruixeria","El bruixot més jove d'Espanya"”El mag Wicca revelde”, que han anat convertint a Santi Molezún en tot un estendard de la endevinació del segle XXI.

Santi Molezún

Santi Molezún és el Meigo Gallego amb més encerts, un nadiu de Santiago de Compostel·la.

Modernitat, sinceritat, caràcter i enginy envolten a tot el que diu i fa i aconsegueix sobresortir d'un sector titllat de "mentider i fraudulent", com un dels vidents més clars i sincers.
La seva sinceritat sempre li ha causat problemes. Nèmesi de "artistes de circ" com Aramis Fuster que li ha intentat atacar en nombroses ocasions quan Santi Molezún l'ha acusat de "... frau i montajista ..." , per exemple en el programa: "Aquí hay tomate" a Tele 5, (grup Mediaset). Sempre en boca dels que es fereixen, també ha estat altament criticat per algun sectors de l'església catòlica més conservadors, amenaçat i perseguit pel costat més extrem de l'Opus Dei, efecte d'unes declaracions sobre ells i l'Església que Santi Molezún ha fet durament per TV, on la jutja com: "... La gran mentida i secta nociva manipuladora del món ...".

vidència

El millor vident del món

Coneix més sobre Santi Molezún

Qui ho havia de dir del que és nét d'un dels homes més rics de Cuba, besnét del prestigiós compositor i antic alcalde de la Corunya: Canuto Berea, fundador de la fàbrica "Sargadelos", nebot de Ramon Molezún famós arquitecte del segle XX, fill de Carles Molezún coronel de l'exèrcit i ex cap de la policia Nacional de Santiago de Compostel·la ..., una ovella negra que mostra la continuïtat en aquesta família d'homes gallecs il·lustres.
Estimat i conegut per un públic gai, Santi defensa la seva llibertat sexual des de fora de l'armari ja des dels anys 80, artista consagrat al món "drag queen" va muntar l'any 2000 un grup de 5 drags a qui anomeno "Les Queempostelas" i que van saltar a la fama per la revista "Man" i van actuar en totes les televisions d'Espanya, de la televisió pública de Galícia Antena 3 TV o Tele 5, on Santi interpreta el seu simpàtic paper de "Elvira la Galàctica".
Precursor de les línies de tarificació addicional 806 a Espanya l'any 1993 on anunciava a Antena 3 Televisió dos anuncis, en el qual un deia així: "Si ets noi o noia, Drag Queen o Maruja, reinona o camionera, o et va la marxa del tarot ... Llámame!". Santi va aconseguir tenir l'any 1994 ni més ni menys que 1600 línies en el mercat, quan gairebé ningú encara coneixia aquest sistema de tarifació addicional.
Empresari de diferents negocis, des de botigues esotèriques ( "Botiga màgica") al món del sexe amb empreses com: "Follame.com.es", ha publicitat els seus propis anuncis extremadament polèmics, alguns molt criticats per diferents sectors polítics i religiosos de Galícia (2006).
Santi Molezún no cessa de sorprendre'ns, sortint ara pròximament al mercat el seu primer llibre, que ja pot ser llegit a tot el món a través d'Internet: "Diari d'un Brujo" (veure a baix), on Santi parla de la seva vida i escriu un diari íntim de manera completament sincera. La millor manera de conèixer-lo. I amb una nova faceta: “la música”. Des de fa molt poc Santi Molezún compon temes de música electrònica, com per art de màgia. Ha tret al mercat 4 discos en tan sols dos mesos, que ia poden escoltar-se en Soundcloud completament gratis, com a plataforma de presentación.Donde dóna curs a la seva imaginació i creativitat en estat més volcànic com una forma d'exteriorització del seu ric món interior i sentiments. Santi explica: “Jo no em considero músic, només estic explorant, de forma autodidacta i sense coneixements previs, una faceta nova en la meva vida que em enriqueix, m'omple, i m'ajuda a comunicar-me amb altres persones en un moment molt difícil existencial, la música m'ajuda a alliberar tot el que porto dins, Com autotractament.”

Si vol saber més sobre això premi en aquest enlaci:

MÚSICA DE SANTI MOLEZÚN
Des de la seva Web Oficial: santimolezun.es, es pot descobrir més de prop la seva vida i treball, on sortint nu sota l'eslògan publicitari: "No tinc res a amagar"Que des de fa alguns anys acompanya la seva peculiar campanya de màrqueting.
Muta i varia la seva projecció a mesura que se li coneix, aconseguint convertir-se en un geni de l'endevinació del nostre temps i en un personatge insòlit, un artista amb tot el que significa la paraula, al qual, sens dubte, val la pena conèixer.

Retrato de Santi Molezún

Retrat de Santi Molezún el millor vident del món. Expert en tarot.

Si li interessa saber més de Santi Molezún i sobre la seva vida, té a l'esquerra un menú, per poder conèixer més de prop el seu treball i llegir articles escrits per ell, explicant tot el que fa, així mateix, també li pot interessar seguir-lo en les xarxes socials com Twitter o Facebook (Santi mirar Molezún), o potser vegi interessant llegir el seu llibre, un diari personal escrit dia a dia, on Santi compte tota la seva vida més íntima, per això premi en el següent enllaç gratuït:

DIARI D'UN BRUIXOT

64 pensaments sobre “El millor vident del Món: Santi Molezún. Va néixer el 28/07/1970 a les 13:14.Tarot a Santiago de Compostel·la. Galícia.”

 1. Hola Santi,
  només dir-te que ets un crac
  segueixo sense entendre com només a través d la veu ets capaç d'encertar tot amb tanta precisió
  t'he cridat tres vegades i totes les has clavat sense donar-te jo cap dada
  Felicitats!!!
  Ets el millor

 2. I, realment bo, no he vist res millor, però car!!!!, entenc que estem pagant qualitat i professionalitat, però és molt car. Tot i així he de dir que no em penedeixo gens d'haver tingut ja 2 consultes amb tu. M'has encertat en tot les dues vegades, només falta una cosa quan es compleixi et dic guapíssim!!!, vagi ullassos

 3. Gràcies, per tota la teva ajuda, per la teva paciència. I sobretot gràcies per obrir els meus ulls. Santi no sé com és la forma que tens de poder saber amb tantíssim detall tot abans que passi però si tens aquest do és per alguna cosa, que Déu t'ho conservi. No vaig a moure fitxa sense preguntar, no puc cridar-te tot el que voldria però això també m'ajuda a anar dosificándome i no caure en addiccions. Com et vaig dir m'han tret moltíssims diners moltíssimes persones sense donar-me res a canvi, tu ets completament diferent per això estic escrivint això, perquè tothom ho sàpiga. Gràcies.

 4. Gràcies ets un montruo!! …fuy amb por però Tornaré a consultar-te abans de l'estiu d'un altre assumpte,per no deixar passar mai mes les oportunitats… Moltes moltes gràcies i molts besazos

 5. He aconseguit el que volia, m'has donat en el clau amb tots els teus consells, encara sort que no vaig fer el que pensava a fer, sinó arriba a ser per tu hagués espatllat tot, ets molt bo Santi, francament bo!!! encara que sigui repetir el mateix GRÀCIES

 6. m'he sentit bé després de 2 anys i mig i ha estat gràcies a Santi, a la seva veu i consells. Només puc dir Gràcies!. Ningú sap com és l'endevinació fins que es consulta amb un professional, ho havia fet i mai ha resultat una experiència tan gratificant, el recomano sense cap dubte. Val la pena i sense fer-me preguntes, que és el que més m'ha deixat amb la boca oberta.

 7. Necessito la seva ajuda, l'he vist per la televisió i m'agrada moltíssim com parla i com fa la seva feina, per favor li suplico seva ajuda necessito que el meu marit torni amb mi i que tornem a ser una família, he vist que vostè fa miracles i li demano la seva ajuda senyor Molezum, per favor ayçudeme i seré una dona feliç

 8. Em va agradar molt la consulta amb vostè, em sembla un preu elevat però crec que val la pena, no m'agrada la mentida i la xerrameca i sembla que a vostè tampoc, com li vaig dir il·luminar el camí dels altres no ha de ser fàcil però vostè ho aconsegueix, per favor Ajudeu-me i no us oblideu de la meva. Una forta abraçada des de València, quan vingui per aquí m'agradaria convidar-lo a tastar els nostres vins. Juan Alberto Soto.

 9. VULL SABER SOBRE UNA PENSIÓ GRÀCIA I reliquidació PENSIÓ DE VELLESA DEL MEU MAMA, NELLY HERRERA JULIOL. EL FUTUR DELS MEUS FILLS, CARLOS ANDRES RAMIREZ Vengoechea, NELLY ESTHER Vengoechea RAMIREZ I JAIME ANDRES Vengoechea RAMIREZ. LA RELACIÓ DE ERIKA PATRICIA MOSQUEAR MOSQUERA AMB MI.

 10. Gràcies des del més profund del meu cor, mai vaig pensar que la meva vida fos a ser llegida com si d'un llibre es tractés. M'has deixat sense paraules, gràcies per tots els teus consells. Sento haver-te dit que em semblaves car, realment ho vals i si ho sabés abans no m'hagués gastat tantíssims diners en altres persones que no valien per a res, pena no haver-te conegut abans. Et diré molt aviat

 11. Voldria saber si Santi MOLEZÚN podria atenderme en aquesta setmana, sóc de Florida, si us plau escribanme per donar-me una cita al meu correu

 12. he trucat al 911014101 i m'he posat molt nerviosa, no sabia si podria parlar amb Santi. Només volia dir que si he pogut i al moment. M'ha sorprès, sobretot que sabés que estava estudiant unes oposicions, que la meva parella és divorciat i de fora d'Espanya, aquestes dades no se'ls havia donat jo. ¿Com ho aconsegueix?, segueix sent per a mi un misteri, però jo no li havia parlat mai!!! només el coneixia de la tele. Ho recomano indiscutiblement!!!

 13. Santi ha fet que comenci una relació sexual i amorosa preciosa amb la dona que vull i la qual no em parlava, m'havia bloquejat al whatsapp i no volia veure. Vaig demanar ajuda i Santi va fer que avui estiguem molt feliços juntos.Me pregunto on està el límit ?, ¿Que es pot o no es pot demanar?, ¿Com ho fa?.No tinc respostes, només sé que ho hace.Gracias públicament Santi. Una abraçada des de les Illes, aquí tens casa teva.

 14. No tinc paraules, he anomenat, m'ha encertat en tot sense dir res de res, vaig pensar que seria el de sempre però he comprovat que no, És una passada!. M'agradaria recomanar-per això escric això. ¿Car?, depèn al fet que ho comparem, jo m'havia gastat fortunes en vidents que no sabien donar ni l'hora i que només et deien el que volies sentir. Sense, no és car, és el millor

 15. Les consultes telefòniques de tarot sempre m'han semblat una tonteria, perquè ni tan sols estàs davant a barrejar les cartes, és la primera vegada que dic a aquesta línia i m'he quedat completament impactat. M'ha encertat en tot. No entenc com ho fa, però Santi Molezum encerta de veritat.

 16. Vaig trucar i em va agradar. no veig el que he vist en altres llocs, és seriós, és directe, és contundent i acierta.no duda.me ha gustado.lo recomano.

 17. Moltes gràcies em va agradar parlar i escoltar-te a part de que tens una veu bonica i em as ajudat en les meves preocupacions,ets una persona especial i de nou gràcies una salutació

 18. He trucat i m'ha atès teu equip, molt bons i ràpids, gràcies. Hi ha res que puguis fer perquè torni amb la meva parella?, si us plau respon-me al meu correu i no per aquí. Gràcies per tot Santi, em sembles el millor que hi ha a Espanya en el món de la vidència, ets un professional i només trucar al telèfon un sembla que ja està en un nivell diferent del que ofereixen per aquí, enhorabona. Espero la teva resposta, m'urgeix.

 19. Acabo de consultar-. Va ser increïble!!
  Santi és el millor, no solament et llegeix la teva vida, sinó que també et aconsella de fer. Òbviament, no et diu el que tu vols sentir, et diu la veritat crua i pura, sense que tu li comentis absolutament res de la teva vida. Val cada euro pagat!
  Recomanat 100%.

  Una forta abraçada des de Perú Santi

 20. Bona nit, voldria saber que em depara el destí sempre he estat una persona molt tranquil·la i sincera que he volgut el millor per a la meva família, però crec que les coses no m'han sortit com jo m'ho esperava i vull saber en qüestió laboral que puc esperar, gràcies i salutacions.

 21. Estic desesperada no de fer mai he tingut sort a la vida .llevo 14 anys casada i el meu matrimoni és un estira i arronsa A part joc en la primitiva tampoc tinc sort meva casa necessita uns arranjaments els mobles de cuina cauen el bany tinc la mampara trencada ia més al pati i uns deutes q m'atabalen .Tengo dues nenes amb 13 i 8 anys les vaig tenir amb 17 anys el més gran q em a passat i de diners camino fatal jo treball de cambrera extres però no e tingut un lloc fix jo els caps de setmana dono asta 36 hores seguidasestoy farta ja de la vida i no tinc sort en res jo sóc geminis naixement 20de juny 1984 si us plau t'ho demano ayudame

 22. Santi m'ha ajudat molt, quan vaig veure es i pàgina web vaig pensar que aquests ulls em parlaven però tenia molta por que no em contestés ell, que fos tot un producte de màrqueting. Quan vaig trucar al número de Madrid em va atendre ell a la primera.Fue com si li conegués de tota la vida i sense dir absolutament res m'ha endevinat tot, va donar tot en el clau, dir-li a qui no cregui que ho provi, res més. Gràcies Santi Molezún ets molt bo.

 23. Tot el que m'has dit ha pasao Santi, no ho crec, estic impressionada amb tot el que encertes, Estic Ordres Anne

 24. He trucat a la línia i m'ha atès molt bé,Santi Molezún m'ha encertat en tot,m'ha dit dates i les ha encertat. No comprenc com pot conèixer el futur de les persones, però ho fan. Gràcies que Déu els beneeixi el seu do

 25. M'ha dit que el meu marit està a l'estranger i efectivament està a Suïssa, m'ha dit que la meva filla pateix de mal tracte físic i efectivament vull que se separi del seu nòvio doncs no li combiene i sé que li pega i insulta per gelosia, m'ha dit que vaig tenir un avortament, i que tinc dos fills, efectivament vaig tenir un avortament a 2001 i tinc una nena i un nen. És a dir Santi Molezún és el millor que he vist en la meva vida, no m'ha fet preguntes, s'ha posat a parlar i ha tret tot sense que jo li expliqués res de res. Estic al·lucinat. M'ha donat miedo.Su forma de tractar-me ha estat una mica freda i seca al principi, vaig pensar que vora és!, després vaig entendre el seu humor i el seu caràcter i ja era normal la seva forma de parlar-. No tinc paraules amb què definir millor la meva experiència, crec que és molt just, és el millor vident

 26. Ets el millor vident del món, mai m'havien fet fora les cartes així, im-pressionant. Els encerts com vident són espectaculars estic francament al·lucinada

 27. Si hagués de catalogar a Santi diria que és una de les persones més humanes que m'he trobat pel camí, i com a vident diria que sense preguntes encert en absolutament tot el meu passat, sembla com si algú li hagués parlat de mi, em va dir coses que només jo sabia

 28. Tinc la certesa de l'eficàcia de la consulta de tarot amb el teu equip, he parlat amb ells i m'han solucionat molts problemes, de vegades em costa prendre decisions sense preguntar, perquè cada cosa que em diuen es compleix. Però haver parlat avui amb tu ha estat increïble, Santi de veritat no sé com ho fas, com pots encertar tant sense que et parlem de res!!!!!!. Gràcies de cor i per cert encara que ja sé que estàs casat 'tens uns ulls preciosos!, et tornaré a trucar, no ho dubtis!!!!!!!

 29. No puc dir més que elogis, GRÀCIES SANTI per tot el que has fet per mi, per acertarme en tot, pel resultat aclaparador de les teves prediccions, perquè sempre tens raó en els vaticinis que em llegeixes, gràcies per les teves opinions que sempre em fan mal però em fan pensar. en definitiva, GRÀCIES per existir en la meva vida.

 30. molt precís . m'ha dit tot el meu passat. impressionant, i sense sostreure informació 'que és el més important!

 31. He trobat en Santi tot el que estava buscant des de fa anys: sinceritat, professionalitat, serietat i sobretot VIDÈNCIA autèntica. M'ha fet recuperar tota la fe que havia perdut en d'altres que es dediquen al mateix. Però quan l'hi he dit Santi m'ha respost “que ell no vol que tingui fe en ell, que no és un messies”, i m'ha deixat sense paraules perquè m'ha dit que “vol deixar de treballar de vident i deixar d'atendre”. Santi, si ho deixes, un munt de gent com jo tornarà a caminar entre tenebres, piénsalo.Entiendo el teu cansament després de tants anys sense parar, però tens un do màgic i uns poders que en la seva magnitud ratllen el diví i res és per res, si us plau no el deixis. t'admiro

 32. He consultat amb Santi i m'ha deixat al·lucinat. Ha encertat coses del meu passat i present sense dir-li absolutament res de la meva. Així mateix m'ha aconsellat molt bé sobre un tema que em preocupava. Ara toca esperar que es vagin complint les seves prediccions. Digne de ser recomanat.

 33. ets genial!!!! Sentir només la meva veu i descriure la meva vida i el que m'està passant,increïble. Moltíssimes gràcies per la teva ajuda. Espero tornar a parlar amb tu. una salutació.

 34. M'he deixat molts diners en consultes mai han encertat, és mes, m'adono com em manipulen perquè sigui jo la que parli……….estic molt decebuda i avui veig el programa i que parlen de Santi, he pensat….podria ser?

 35. M'ha valgut molt la consulta per als meus dubtes, moltes gràcies. Tinc la sensació d'haver perdut el temps fins arribar a Santi, doncs ell en 10 minuts m'ha dit molt més que altres en dies i mesos de consulta. Gràcies

 36. Hi ha un abans i després en la meva vida al conèixer-Santi, gràcies per la teva ajuda i tot el teu temps

 37. No puc entendre que algú pugui saber tot sobre la meva vida sense que jo li hagi dit res, no comprenc com ho fa, em fa por

 38. Santi,
  Feliç aniversaris primerament teus does i talents. siguin multiplica ,necessito la teva ajuda,
  L'únic home que he estimat en la vida
  M'ha fallat m'ha deixat, quan el coneixement no tenia res, ara que és un reeixit constructor m'ha tret de la seva vida, el més dolorós és que jo Volia ser mare per Segona vegada i El s'ha burlat de totes les seves Promes es
  Estic molt trist, estic molt dolguda
  Que pots fer perquè el es penedeixi del que m'ha fet…ayudame, et necessito Santi, ajudar-me

  pots parlar-me
  347361****

 39. estimat Santi: Gràcies per adivinarme tot el que m'anava a passar fa 6 anys, no puc creure que es complís tot el que m'has dit, però així ha estat, només donar-te les gràcies i dir-te que Déu et conservi aquest do que tens tan meravellós, perquè no és d'aquesta terra. Ningú com tu m'ha encertat tant en tot, no és humà aquest do, preservar

 40. No he conegut al món a algú tan especialment diferent, m'agrades de cor! em apasionas!, no hi havia mai conegut ningú tan autèntic. Gràcies per atenderme i per parlar amb mi, sóc conscient que has estat molt encertat en tot el que m'has dit, gràcies, et recomanaré a totes les meves amigues i família. En la meva sempre tindràs una amiga, petxina

 41. jo he consultat amb el és molt molt bo encerta tot i en menys de 10 minutos.aun no ho puc creer.gracias santi ara vaig a esperar que es compleixi el que m'has dichoo.bs

 42. jo he consultat amb el és molt molt bo encerta tot i en menys de 10 minutos.aun no ho puc creer.gracias santi ara vaig a esperar que es compleixi el que m'has dichoo.bs

 43. Santi Molezún m'ha ajudat a sortir d'un període molt dolent de mala sort, gràcies a ell ara torno a estar on hauria d'haver estat des de feia molt temps, a més m'ha ensenyat a entenderme millor i comprendre millor la meva vida. Gràcies, això no hi ha diners que ho pagui.

 44. Tinc un dubte, la seva consulta és encertada en tot el que m'ha dit, he reconegut el meu passat, però es pot canviar el destí?

 45. Em va deixar el meu marit fa ja 6 anys, i estava sumida en una enorme depressió, fins que vaig conèixer a Santi i li vaig trucar, em va dir que havia de fer i em estava passant. Tot ha passat tal com ho va predir i jo no creia en això No és normal, és paranormal però és cert i el que et diu acaba passant-. Abans havia anat a casa d'una senyora d'aqui del meu poble que llegeix el tarot però no va donar una i em va dir coses que no tenien res a veure amb mi. Em vaig quedar molt decebuda d'aquesta senyora i de vegades llegia sobre aquests temes perquè m'agradaven tot i que no creia molt per la meva mala experiència. Fins que vaig conèixer a Santi Molezum. El recomano a totes i a todos.Es molt bon vident i una gran persona

 46. Entenc que la lectura de tarot amb Santi MOLEZÚN sigui cara perquè és el millor vident del món. M'ha encertat en tot, sense parlar-li de res. Voldria saber si podria conèixer-lo en persona i si dóna conferències?, m'agradaria molt assistir a una

 47. He consultat amb el vident Santi Molezún i he al·lucinat, seus encerts són enormes i m'ha donat en el clau. abans, buscant algú bo per internet he posat el millor vident del món i em va sortir una tia que és una pura estafa 'imitant en tot a Santi Molezún!, ¡Fins li copia els textos la molt cretina!, que poca imaginació per Déu! i quanta enveja!, abans també vaig trucar-hi per provar-la i t'atén un Gabinet que no dóna una, cura que és una estafa per robar-li els clients a Santi Molezún amb l'eslògan de la millor vident, molt ull perquè les seves opinions són falses i es nota que és ella mateixa què les escriu fent perfils falsos a Facebook. ho lamento, però Santi Molezún només n'hi ha un i és inimitable i és irrepetible. Per això és tan bo i tan car. Enhorabona Santi per tots els teus 38 anys de treball i d'aconseguir cada dia sorprendre els qui et telefonem, gràcies per ser-hi siempre.Te estimo un munt, com si fossis algú de la meva pròpia família, gràcies de cor i gràcies per la teva serietat.

 48. La meva experiència ha estat molt positiva. La consulta és molt professional i precisa. S'ha guanyat la meva fidelitat com a client. Gràcies.

 49. Quan vaig trucar no creia en res, ara crec completament en Santi, no és una persona molt simpàtica, em va semblar molt vora. Però com vident no pot haver encertat més sense jo explicar-li res de la meva vida això em crida molt l'atenció, tinc una carrera universitària, em tenia com una persona amb cultura i em feia vergonya cridar a aquests llocs, però em va cridar l'atenció els ulls i la biografia. Després els seus preus!. Quan vaig trucar no sabia que m'anava a trobar, sóc Psicòloga clínica i no crec en efectes paranormals. Santi ha obert un nou univers mental en el meu, que ha de replantejar-se moltes idees potser obsoletes. Gràcies de tot cor per aquesta grata experiència.

 50. He trucat a Santi l'anus passat dues vegades,em va dir coses del meu passat,present i ha encertat en todo.He estat separada de la meva ex un temps i el em va dir que tornara i que l'amor entre nosaltres cada vegada va ser més fuerte.Volvi amb el meu ex i l'amor entre nosaltres és més fort cada vez.ERES UN crak SANTI !!Falta que es compleixi altres coses però jo confio plenament en tu que les coses van a succeir com m'has dit tu.LO RECOMANO DEL COR A TOTS QUE NECESSITA UN AJUDA D'UN PROFESSIONAL SINCER I CERTERO.UN ABRAÇADA FORTA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

WordPress spam Bloqueado por CleanTalk.